Minga » Specials » Dr joshua david stone

Geïnspireerd door Dr. Joshua David Stone

Dr. Joshua David Stone was een bekende psycholoog en spirituele leider. Vooral op het gebied van Ascensie was hij bijzonder kundig en inspirerend. Hij schreef een zeer uitgebreide spirituele encyclopedie die van onschatbare waarde is voor mensen die zich op het pad van Ascensie bevinden. Hij richtte onder andere de I Am University op die na het overgaan van Dr. Joshua David Stone in 2005 beheert wordt door Gloria Excelsias. Dr. Joshua David Stone was een bezielde en man die haast niet anders kon dan anderen te bezielen. Mensen die op zoek zijn naar de zin van het leven, of zich spiritueel verder willen ontwikkelen of die al op pad van Ascensie zijn, zullen veel inspiratie vinden bij het werk dat Dr. Joshua David Stone heeft nagelaten. Wie eenmaal gepakt is door zijn hoopgevende, troostrijke, liefdevolle en warme boodschappen, zal hem niet zo gauw meer loslaten.

Zijn inzichtgevende woorden zetten niet alleen aan tot nadenken, hij geeft ook talloze manieren, methodes en oefeningen om mee te werken. Als je daar mee aan de slag gaat, gebeurt er echt iets met je en wordt je gaandeweg naar een hoger plan getild.

In deze special vindt de lezer een aantal bewerkte artikelen met betrekking tot spirituele psychologie. De onderwerpen komen allemaal voort uit de boeken van Dr. Joshua David Stone. Infoteur van deze artikelen is zelf zeer geïnspireerd door deze grote Meester en wenst de lezer heel veel inspiratie toe.

Het werk van Dr. Joshua David Stone

In dit artikel vindt u meer informatie en een korte biografie van Dr. Joshua David Stone. Ook vindt u hier de titels van zijn boeken in de Engelse taal en van de Duitse en Nederlandse vertalingen.

Affirmaties als psychologisch hulpmiddel

Affirmaties kunnen je helpen om oude denkpatronen los te laten en je denkgeest opnieuw te programmeren. Affirmaties helpen ook om je focus te houden op wat je wilt in plaats van telkens weer terecht te komen in de molen van gedachtes over wat je niet wilt, niet kunt enzovoorts.

Angst en het negatieve ego

De oorzaak van alle angsten en de daaruit voortvloeiende problemen is afkomstig van het negatieve ego. In dit artikel kunt u lezen over het ontstaan en de invloed van het negatieve ego. U vindt hier tevens handreikingen om angsten te verminderen.

Omgaan met negatieve emoties

Iedereen kent ze, deze vervelende en soms heel erg nare opwellingen in ons zelf, die ons kunnen veranderen van een aardige, vriendelijke en sympathieke persoon in een ontevreden tot vuurspuwend en haatdragend iemand. Met een beetje goede wil en wat oefening kun je leren om beter met je negatieve emoties om te gaan.

Relaties vanuit het perspectief van de ziel

In dit artikel wordt ingegaan op het belang van de relatie met jezelf, met God en met anderen. Als we hiernaar kijken met de ogen van de ziel, ontdekken we aardig wat verschillen met onze eigen kijk op relaties.

Affirmaties als psychologisch hulpmiddel

Affirmaties kunnen behulpzaam zijn wanneer men voornemens is bepaalde gewoontes, gedrag, overtuigingen en gevoelens te veranderen of te doorbreken omdat ze gewoonweg niet meer werken of zelfs tegenwer…
Angst en het negatieve ego

Angst en het negatieve ego

Wie door het negatieve ego overheerst wordt zal geen gelukkig mens kunnen worden. Ja, hooguit kortstondige bevredigende momenten beleven, maar die zijn snel weer vergeten. Want het ego is constant op…

Het werk van Dr. Joshua David Stone

Dr. Joshua David Stone is een bekende Amerikaanse spirituele leraar in de Ascensie beweging. Hij richtte onder andere de I Am University op, schreef een makkelijk leesbare 30 delige spirituele encyclo…

Omgaan met negatieve emoties

Iedereen heeft weleens last van negatieve emoties zoals ongeduld, boosheid, irritatie, jaloezie enzovoorts. Dagelijks worden we geconfronteerd met de kleine innerlijke botsingen tussen gevoel en verst…
Relaties vanuit het perspectief van de ziel

Relaties vanuit het perspectief van de ziel

Er is nogal een verschil tussen hoe wij tegen relaties aankijken en ermee omgaan en hoe onze ziel het ziet. Dr. Joshua David Stone heeft er in zijn boek: Seelen Psychologie/Soul Psychology een heel ho…
Gepubliceerd door Minga op 05-11-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.